μίγμα ψωμί/πίτσα 300g

Με το έτοιμο βιολογικό μίγμα για Ψωμί ή Πίτσα Madame Loulou που εξασφάλισε για εσάς η εταιρία ΣΑΜΟΥΡΗ μπορείτε κι εσείς να δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα το δικό σας ψωμί και τη δική σας πίτσα στο σπίτι σας.

  • Εγγυημένο βιολογικό προϊόν
  • Χωρίς γλουτένη
  • Χωρίς λακτόζη
  • Χωρίς συντηρητικά
  • Χωρίς φοινικέλαιο & υδρογονωμένα λίπη
  • Σε συσκευασία 300γρ. αρκετή για 3 ψωμιά των 150γρ το κάθε ένα ή για 2 βάσεις πίτσας 30εκ διαμέτρου

Θέλετε να φτιάξετε το δικό σας γευστικό και υπέροχο ψωμί?

Προσθέστε στα 300γρ έτοιμου βιολογικού μίγματος για Ψωμί ή Πίτσα, 250γρ νερό, 18γρ φρέσκια μαγιά (ή 6γρ ξηρή μαγιά) και 6γρ ελαιόλαδο. Αναμίξτε αρχικά με το μίξερ για 5’ και τοποθετήστε τη ζύμη σε λαδωμένο μπολ για να διπλασιαστεί. Ζυμώστε ξανά σε επιφάνεια πασπαλισμένη με ρυζάλευρο. Μοιράστε σε μερίδες μέσα σε ταψάκια και μόλις διπλασιαστεί η ζύμη, ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους  190°C για 25-30’ μέχρι να πάρουν χρώμα.

Το δικό σας ψωμί είναι έτοιμο για να το απολαύσετε!

Θέλετε να φτιάξετε τη δική σας χειροποίητη, πεντανόστιμη πίτσα?

Προσθέστε στα 300γρ έτοιμου βιολογικού μίγματος για Ψωμί ή Πίτσα, 250γρ νερό, 18γρ φρέσκια μαγιά (ή 6γρ ξηρή μαγιά) και 6γρ ελαιόλαδο. Αναμίξτε αρχικά με το μίξερ για 5’ και τοποθετήστε τη ζύμη σε λαδωμένο μπολ για να διπλασιαστεί. Λαδώστε το ταψί σας, ανοίξτε και απλώστε τη ζύμη και μετά βάλτε τη σάλτσα σας πάνω σε ολόκληρη την επιφάνεια. Ψήστε την πίτσα στους  190°C για 10’ μέχρι να πάρουν χρώμα. Βγάλτε την πίτσα από το φούρνο, προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ψήστε ξανά στους 190°C για 10’ μέχρι να είναι καλοψημένη.

Η σπιτική σας πίτσα είναι έτοιμη για να την απολαύσετε!