Η εταιρία ΣΑΜΟΥΡΗ κατέχει μια σημαντική θέση στα ράφια των μεγάλων ελληνικών αλυσίδων λιανικής, γιατί πάντα επενδύει στην ποιότητα, τη διατροφική και αισθητική υπεροχή των προϊόντων της.

Κύρια επιδίωξη μας είναι η καθιέρωση του brand ΣΑΜΟΥΡΗ, ως ηγέτη διαφοροποίησης και ποικιλίας σε όλες τις κατηγορίες της Οικιακής Ζαχαροπλαστικής. Είμαστε εδώ σε κάθε στάδιο του γλυκού (Δημιουργία – Χρωματισμός – Επικάλυψη – Διακόσμηση). Οι επιλογές μας δίνουν στους πελάτες μας τα εργαλεία να δημιουργήσουν από την αρχή ως το τέλος το δικό τους αγαπημένο γλυκό εύκολα, υγιεινά, γρήγορα και φυσικά… νόστιμα.

Η υπογραφή ΣΑΜΟΥΡΗ είναι εγγύηση!

Η εταιρία είναι παρούσα στην ελληνική αγορά από το 1974 και διαθέτει:

Ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1500μ2

Υπερσύγχρονη συσκευαστική διαδικασία

Ιδιόκτητα μέσα μεταφοράς

Προϊόντα σε πάνω από 1.500 σημεία πώλησης σε ολόκληρη την Ελλάδα

Πελατολόγιο

METRO CASH & CARRY

SM ΓΑΛΑΞΙΑΣ

SM ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ

SM ΜY MARKET

SM ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

ENA CASH & CARRY

SM AB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

SM ΔΗΜ. ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

SM ΑΓΓΕΛΗΣ ΑΡΤΑ

SM ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

SM ΠΡΙΤΣΟΥΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

SM ΧΑΡΑ ΧΙΟΣ

SM ΜΟΥΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

SM ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑ

SM ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΤΡΑ

SM ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ EFRESH

Από το 2018, η αποκλειστική συνεργασία ΣΑΜΟΥΡΗ –“bioRue Flambee” έφερε στα ράφια όλων των μεγάλων δικτύων λιανικής πώλησης τα εξαιρετικής ποιότητας Βιολογικά χωρίς γλουτένη και χωρίς λακτόζη έτοιμα μίγματα ζαχαροπλαστικής, αλλά και αρτοποιίας δίνοντας την ευκαιρία στους οικιακούς καταναλωτές να δημιουργήσουν εύκολα και γρήγορα, γλυκά και ψωμί στην κουζίνα τους.

Μέσα στο 2019 λανσάρονται δυναμικά και αποκλειστικά από την εταιρία ΣΑΜΟΥΡΗ οι απολαυστικές σοκολάτες χωρίς ζάχαρη “Torras” δίνοντας ακόμα μια γλυκιά και μοναδικά σοκολατένια εναλλακτική στους chocolate lovers σε όλη την Ελλάδα.

Και οι γευστικές αναζητήσεις συνεχίζονται. Ποιο θα είναι το επόμενο προϊόν που θα έρθει να "κλέψει" τις καρδιές των καταναλωτών που εμπιστεύονται την εταιρία ΣΑΜΟΥΡΗ;