κόκκινο βρώσιμο χρώμα ζαχαροπλαστικής 28ml

Θέλετε ένα έντονο χρώμα στις γλυκές σας δημιουργίες ; Είναι η λατρεμένη σας ομάδα ο Ολυμπιακός ; Είναι απλά το αγαπημένο σας χρώμα το κόκκινο ;
Για όποιο λόγο και αν το επιλέξετε, με το κόκκινο βρώσιμο χρώμα ζαχαροπλαστικής ΣΑΜΟΥΡΗ, τα γλυκά σας θα έχουν ακριβώς το χρώμα που σας αρέσει.

  • Βρώσιμο χρώμα, κατάλληλο για παρασκευές σε μαγειρική και ζαχαροπλαστική.
  • Διάλυμα πολύ υψηλής συμπύκνωσης, για δημιουργία έντονων αποχρώσεων με μικρή ποσότητα χρώματος. Καθαρίζει εύκολα από τις επιφάνειες και τα χέρια σας, μόνο με νερό.
  • Σε οικονομική συσκευασία 28ml, για πολλές εφαρμογές.

ΧΡΗΣΕΙΣ: χρωματίστε ζύμες (cakes, μπισκότα, ψωμί..), κρέμες (ζαχαροπλαστικής, σαντιγί, βουτυρόκρεμα, γλάσο, παγωτό, κρυσταλλική ζάχαρη…), χρωματίστε ζαχαρόπαστα ή αμυγδαλόπαστα ΣΑΜΟΥΡΗ και φυσικά βάψτε υγιεινά και πρωτότυπα τα πασχαλινά σας αυγά!
H μεγάλη γκάμα προϊόντων οικιακής ζαχαροπλαστικής ΣΑΜΟΥΡΗ μας επιτρέπει να φτιάχνουμε, να χρωματίζουμε & να αρωματίζουμε, να επικαλύπτουμε, να διακοσμούμε και τελικά να δημιουργούμε ένα γλυκό ακριβώς όπως το ονειρευόμαστε!

Δείτε εδώ μερικές συνταγές που σας προτείνουμε ή απλά βάλτε χρώμα στις δικές σας με το κόκκινο βρώσιμο χρώμα ζαχαροπλαστικής ΣΑΜΟΥΡΗ.