πολύχρωμα κουφετάκια σοκολάτας γάλακτος

Με τα Πολύχρωμα Κουφετάκια Σοκολάτας Γάλακτος ΣΑΜΟΥΡΗ θα πετύχετε την πολύχρωμη και ταυτόχρονα σοκολατένια διακόσμηση για τα γλυκά σας που θα ενθουσιάσει μικρούς αλλά και μεγάλους. 

Φτιαγμένα με επιλεγμένα υλικά, που κάθε γονιός επιθυμεί για τα παιδία του, τα Πολύχρωμα Κουφετάκια Σοκολάτας Γάλακτος ΣΑΜΟΥΡΗ δίνουν μοναδική γεύση πλούσιας σοκολάτας γάλακτος, έντονο χρώμα και παιχνιδιάρικη διάθεση σε ό,τι κι αν επιλέξετε να δημιουργήσετε στην κουζίνα σας.

  • Με 60% περιεκτικότητα σε πλούσια σοκολάτα γάλακτος
  • Χωρίς χημικά και συντηρητικά
  • Κατάλληλα για σύντομο ψήσιμο μέχρι 15'
  • Σε συσκευασία 90g, ειδικά μελετημένη ποσότητα για οικιακή ζαχαροπλαστική.

ΧΡΗΣΕΙΣ: Τα Πολύχρωμα Κουφετάκια Σοκολάτας Γάλακτος ΣΑΜΟΥΡΗ είναι ιδανικά για να διακοσμήσετε τούρτες, μους, donuts, τάρτες, παγωτά, γιαούρτι, ψήνονται (μέχρι 15’) μέσα σε ζύμες για λαχταριστά μπισκότα, cookies, muffins, cupcakes και αν, λέμε αν, δεν θέλετε να φτιάξετε εκείνη την ώρα κάποιο γλυκό, τα Πολύχρωμα Κουφετάκια Σοκολάτας Γάλακτος ΣΑΜΟΥΡΗ είναι σκέτη απόλαυση και... μόνα τους!

Απογειώστε τα γλυκά σας, με την πιο πλούσια γεύση σοκολάτας γάλακτος που γευτήκατε ποτέ, με Πολύχρωμα Κουφετάκια Σοκολάτας Γάλακτος ΣΑΜΟΥΡΗ.

Δείτε εδώ μερικές συνταγές που σας προτείνουμε ή εμπλουτίστε τις δικές σας με τα φανταστικά Πολύχρωμα Κουφετάκια Σοκολάτας Γάλακτος ΣΑΜΟΥΡΗ.