σταγόνες λευκής σοκολάτας

Οι μικρές Σταγόνες Λευκής Σοκολάτας ΣΑΜΟΥΡΗ είναι πρόκληση για τον σπιτικό ζαχαροπλάστη που αγαπά την λευκή σοκολάτα στα γλυκά του.

Τα επιλεγμένα υλικά, η βελούδινη γεύση, η εξαιρετική ποιότητα και το υπέροχο άρωμα που χαρακτηρίζουν τις Σταγόνες Λευκής Σοκολάτας ΣΑΜΟΥΡΗ οδηγούν την οικιακή ζαχαροπλαστική σε άλλα επίπεδα δημιουργίας και διακόσμησης.

  • Με 29-34% βούτυρο κακάο από επιλεγμένες ποικιλίες κακάο.
  • Με γάλα σκόνη πλούσιο σε λιπαρά για γεμάτη γεύση.
  • Χωρίς  χημικά και συντηρητικά.
  • Σε συσκευασία 90g, ειδικά μελετημένη ποσότητα για οικιακή ζαχαροπλαστική.

ΧΡΗΣΕΙΣ: Οι Σταγόνες Λευκής Σοκολάτας ΣΑΜΟΥΡΗ λιώνουν εύκολα σε μπεν μαρί για πλούσια γεύση λευκής σοκολάτας μέσα σε κρέμες ζαχαροπλαστικής, για επικάλυψη σε τούρτες, muffins, cupcakes, cakepops, donuts, κέικ, ψήνονται (μέχρι 15’) μέσα σε ζύμες για λαχταριστά cupcakes, μπισκότα, cookies και είναι ιδανικές για να διακοσμήσετε κάθε γλυκό που θα σας οδηγήσει το... ζαχαροπλαστικό σας ένστικτο να δημιουργήσετε.

Μπορείτε να χρωματίσετε τις Σταγόνες Λευκής Σοκολάτας ΣΑΜΟΥΡΗ με Χρώματα Ζαχαροπλαστικής Johnsof-ΣΑΜΟΥΡΗ για να δημιουργήσετε μοναδικές αποχρώσεις, ενώ αν δεν μπορείτε να αντισταθείτε στην υπέροχη γεύση τους, απολαύστε τις ακόμα και σκέτες την ώρα που ετοιμάζετε τα γλυκά σας!

Απογειώστε τα γλυκά σας,  με την πιο πλούσια γεύση λευκής σοκολάτας που γευτήκατε ποτέ, με Σταγόνες Λευκής Σοκολάτας ΣΑΜΟΥΡΗ!

Δείτε εδώ μερικές συνταγές που σας προτείνουμε ή εμπλουτίστε τις δικές σας με τις Σταγόνες Λευκής Σοκολάτας ΣΑΜΟΥΡΗ.