μίγμα ζαχαροπλαστικής βουτυρόκρεμα & γλάσο επικάλυψης χωρίς γλουτένη

Με το έτοιμο μίγμα για Βουτυρόκρεμα και Γλάσο Επικάλυψης ΣΑΜΟΥΡΗ φτιάχνουμε εύκολα και γρήγορα λαχταριστή βουτυρόκρεμα και υπέροχο γλάσο για να επικαλύψουμε εντυπωσιακά τις γλυκές μας δημιουργίες!

Η πλούσια σε γεύση και απολαυστική βουτυρόκρεμα αλλά και το γλάσο επικάλυψης γίνονται τώρα πιο εύκολα από ποτέ. Προσθέτοντας μόνο βούτυρο ή νερό αντίστοιχα, έχετε έτοιμη σε ελάχιστο χρόνο μια λαχταριστή βουτυρόκρεμα αλλά και το γλάσο που θα «απογειώσει» τις δημιουργίες σας, πάντα χωρίς γλουτένη, για να διακοσμήσετε με ξεχωριστό τρόπο τα γλυκά σας.

  • Από επιλεγμένα συστατικά, υψηλής ποιότητας
  • Χωρίς γλουτένη
  • Χωρίς συντηρητικά
  • Χωρίς φοινικέλαιο & υδρογονωμένα λίπη
  • Σε συσκευασία 300g, αρκετή για να επικαλύψετε 20 cupcakes ή μια τούρτα διαμέτρου 24εκ.  

H μεγάλη γκάμα προϊόντων οικιακής ζαχαροπλαστικής ΣΑΜΟΥΡΗ μας επιτρέπει να φτιάχνουμε, να χρωματίζουμε, να επικαλύπτουμε, να διακοσμούμε και τελικά να δημιουργούμε ένα γλυκό ακριβώς όπως το ονειρευόμαστε!

Για βουτυρόκρεμα:

Αναμίξτε το έτοιμο μίγμα για Βουτυρόκρεμα και Γλάσο Επικάλυψης ΣΑΜΟΥΡΗ με 360γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου και χτυπήστε για 4-5 λεπτά στο μίξερ στη μεσαία ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθεί. Δημιουργήστε τις επιθυμητές αποχρώσεις βουτυρόκρεμας με βρώσιμα χρώματα ζαχαροπλαστικής ΣΑΜΟΥΡΗ. Τοποθετήστε τη βουτυρόκρεμα σε κορνέ, βάζοντας πριν γεμίσετε μια «μύτη» της επιλογής σας και αφήστε τη στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά πριν τη χρήση.

Tip!

Χτυπήστε το έτοιμο μίγμα για Βουτυρόκρεμα μαζί με 20γρ. κακάο για σοκολατένια εκδοχή.

Με τη βουτυρόκρεμα μπορείτε να διακοσμήσετε muffins, cupcakes, τάρτες, τούρτες και ότι άλλο σκεφτείτε, χρωματισμένη ή λευκή.  

Για γλάσο:

Αδειάστε το έτοιμο μίγμα για Βουτυρόκρεμα και Γλάσο Επικάλυψης ΣΑΜΟΥΡΗ σε ένα μπολ και προσθέστε 60-65γρ. χλιαρό νερό. Ανακατέψτε με ένα κουτάλι, μέχρι να ομογενοποιηθεί και να αποκτήσει λεία υφή. Δημιουργήστε τις επιθυμητές αποχρώσεις γλάσου με βρώσιμα χρώματα ζαχαροπλαστικής ΣΑΜΟΥΡΗ. Τοποθετήστε το γλάσο σε κορνέ, βάζοντας πριν γεμίσετε μια «μύτη» με πολύ μικρό άνοιγμα.

Tip!

Αν θέλετε το γλάσο λίγο πιο ρευστό προσθέτετε χλιαρό νερό, σταγόνα-σταγόνα. Αν σας πέσει πολύ, διορθώστε με άχνη ζάχαρη.

Με το γλάσο μπορείτε να ζωγραφίσετε όποιο σχέδιο φανταστείτε για να διακοσμήσετε μπισκότα, muffins, cupcakes, donuts, cake pops και τούρτες, χρωματισμένο ή λευκό.

Δείτε εδώ μερικές προτάσεις που αξιοποιούν την υπέροχη Βουτυρόκρεμα και το Γλάσο Επικάλυψης ΣΑΜΟΥΡΗ ή απλά αφήστε τη ζαχαροπλαστική σας φαντασία να δημιουργήσει αμέτρητες γλυκές παραλλαγές.