μίγμα ζαχαροπλαστικής κρέμα φράουλα χωρίς γλουτένη

Με το έτοιμο μίγμα Κρέμα Φράουλα ΣΑΜΟΥΡΗ φτιάχνουμε εύκολα και γρήγορα λαχταριστή κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση φράουλα για να απογειώσουμε γευστικά τις γλυκές μας δημιουργίες!

Η πλούσια σε γεύση και απολαυστική κρέμα φράουλα είναι τώρα πιο εύκολη από ποτέ. Προσθέτοντας μόνο γάλα ή νερό και χτυπώντας καλά στο μίξερ, έχετε έτοιμη σε ελάχιστο χρόνο μια λαχταριστή κρέμα, χωρίς γλουτένη, για να φτιάξετε ένα γλυκό, που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. Πάνω απ’ όλα, το είναι μια εύκολη, λαχταριστή και υγιεινή απόλαυση!

  • Από επιλεγμένα συστατικά, υψηλής ποιότητας
  • Χωρίς γλουτένη
  • Χωρίς συντηρητικά
  • Χωρίς φοινικέλαιο & υδρογονωμένα λίπη
  • Σε συσκευασία 135g  που θα σας δώσει 8-10 πλούσιες μερίδες.

H μεγάλη γκάμα προϊόντων οικιακής ζαχαροπλαστικής ΣΑΜΟΥΡΗ μας επιτρέπει να φτιάχνουμε, να χρωματίζουμε, να επικαλύπτουμε, να διακοσμούμε και τελικά να δημιουργούμε ένα γλυκό ακριβώς όπως το ονειρευόμαστε!

Αναμίξτε το έτοιμο μίγμα Κρέμα Φράουλα ΣΑΜΟΥΡΗ με 400γρ. κρύο γάλα ή νερό, χτυπήστε για 4-5 λεπτά και είναι έτοιμη. Αφήστε τη στο ψυγείο για μια ώρα να κρυώσει.

Την κρέμα φράουλα μπορείτε να την απολαύσετε:

Σαν γέμιση σε τούρτες φτιαγμένες με μίγμα για παντεσπάνι ΣΑΜΟΥΡΗ, σαν γέμιση σε τάρτες φτιαγμένες με μίγμα τάρτας ΣΑΜΟΥΡΗ ή να τη συνδυάσετε με προϊόντα οικιακής  ζαχαροπλαστικής & διακόσμησης ΣΑΜΟΥΡΗ: βρώσιμα χρώματα, τρούφα σοκολάτα υγείας & γάλακτος, σταγόνες λευκής σοκολάτας & καραμέλας, πολύχρωμα κουφετάκια με σοκολάτα, χρωματιστά & glitter ζαχαρωτά, confetti, κας-κας, 2D φιγούρες σε διάφορα χρώματα και σχέδια για να δώσετε εντυπωσιακά αποτελέσματα στις δημιουργίες σας!

Δείτε εδώ μερικές προτάσεις που αξιοποιούν την υπέροχη Κρέμα Φράουλα ΣΑΜΟΥΡΗ ή απλά αφήστε τη ζαχαροπλαστική σας φαντασία να δημιουργήσει αμέτρητες γλυκές παραλλαγές.