μίγμα ζαχαροπλαστικής panna cotta xωρίς γλουτένη

Με το έτοιμο μίγμα Κρέμα Panna Cotta ΣΑΜΟΥΡΗ φτιάχνουμε εύκολα και γρήγορα μια αυθεντική ιταλική Panna Cotta.

Ποτέ ξανά η παρασκευή της Panna Cotta δεν ήταν πιο απλή, φυσικά χάρη στο έτοιμο μίγμα Κρέμα Panna Cotta ΣΑΜΟΥΡΗ. Με την προσθήκη κρέμας γάλακτος και σύντομο βράσιμο σε χαμηλή φωτιά, έχετε έτοιμη σε ελάχιστο χρόνο την αυθεντική ιταλική Panna Cotta που θα ξετρελάνει με τη γεύση της όσους τη δοκιμάσουν.

  • Από επιλεγμένα συστατικά, υψηλής ποιότητας.
  • Χωρίς γλουτένη
  • Χωρίς συντηρητικά.
  • Χωρίς φοινικέλαιο & υδρογονωμένα λίπη.
  • Σε συσκευασία 100g  που θα σας δώσει 8-10 πλούσιες μερίδες.

H μεγάλη γκάμα προϊόντων οικιακής ζαχαροπλαστικής ΣΑΜΟΥΡΗ μας επιτρέπει να φτιάχνουμε, να χρωματίζουμε, να επικαλύπτουμε, να διακοσμούμε και τελικά να δημιουργούμε ένα γλυκό ακριβώς όπως το ονειρευόμαστε!

Αναμίξτε το έτοιμο μίγμα Κρέμα Panna Cotta ΣΑΜΟΥΡΗ με 800γρ. κρέμα γάλακτος ή (600γρ κρέμα γάλακτος & 200γρ γάλα). Ανακατέψτε με αναδευτήρα χειρός  και στην συνέχεια ζεσταίνετε το μίγμα σε χαμηλή φωτιά για 10-15 λεπτά ανακατεύοντας σταθερά. Μετά μοιράζετε το μίγμα σε ατομικά μπολ και τα αφήνετε να κρυώσουν στο ψυγείο για 2 ώρες. Για να τα σερβίρετε, ξεφορμάρετε και γαρνίρετε με το σιρόπι της αρεσκείας σας.

Η Κρέμα Panna Cotta συνδυάζεται απολαυστικά με φρέσκα φρούτα. Ακόμα μπορείτε να την χρωματίσετε με Χρώματα Ζαχαροπλαστικής Johnsof-ΣΑΜΟΥΡΗ και να τη βάλετε σε φόρμες σιλικόνης (είναι πολύ σταθερή διότι περιέχει ζελατίνη) για να δημιουργήσετε ατομικά γλυκά σε απίθανα χρώματα και σχήματα!

Δείτε εδώ μερικές προτάσεις που αξιοποιούν την υπέροχη Κρέμα Panna Cotta ΣΑΜΟΥΡΗ ή απλά αφήστε τη ζαχαροπλαστική σας φαντασία να οργιάσει ... γλυκά.