μίγμα ζαχαροπλαστικής mascarpone cream xωρίς γλουτένη

Με το έτοιμο μίγμα Κρέμα Mascarpone ΣΑΜΟΥΡΗ φτιάχνουμε εύκολα και γρήγορα απολαυστική κρέμα τυριού Mascarpone που σας λύνει τα χέρια για κάθε γλυκό σας με κρέμα.

Με την προσθήκη κρέμας γάλακτος και καλό χτύπημα στο μίξερ, έχετε έτοιμη σε ελάχιστο χρόνο μια λαχταριστή κρέμα για απλά ή πιο σύνθετα γλυκά. Είναι η  τέλεια λύση για να γλυκάνετε κάθε αγαπημένο σας πρόσωπο ή κάθε ξαφνικό επισκέπτη. Πάνω απ’ όλα, το έτοιμο μίγμα Κρέμα Mascarpone ΣΑΜΟΥΡΗ χωρίς γλουτένη είναι εγγυημένα η απολαυστική λύση για κάθε γλυκιά σας ανάγκη!

  • Από επιλεγμένα συστατικά, υψηλής ποιότητας.
  • Χωρίς γλουτένη
  • Χωρίς συντηρητικά.
  • Χωρίς φοινικέλαιο & υδρογονωμένα λίπη.
  • Σε συσκευασία 150g  που θα σας δώσει 8-10 πλούσιες μερίδες.

H μεγάλη γκάμα προϊόντων οικιακής ζαχαροπλαστικής ΣΑΜΟΥΡΗ μας επιτρέπει να φτιάχνουμε, να χρωματίζουμε, να επικαλύπτουμε, να διακοσμούμε και τελικά να δημιουργούμε ένα γλυκό ακριβώς όπως το ονειρευόμαστε!

Αναμίξτε το έτοιμο μίγμα Κρέμα Mascarpone ΣΑΜΟΥΡΗ με 375γρ κρέμα γάλακτος, χτυπήστε για 4-5 λεπτά και είναι η κρέμα τυριού Mascarpone είναι έτοιμη.

Την κρέμα τυριού Mascarpone μπορείτε να την απολαύσετε:

  1. Με τριμμένο μπισκότο σαν βάση και μαρμελάδα επιλογής σας για ένα γρήγορο cheesecake, 2. Με λιωμένη κουβερτούρα για υπέροχη σοκολατένια εκδοχή κρέμας τυριού Mascarpone ΣΑΜΟΥΡΗ, 3. Σαν γέμιση σε τούρτα blackforest ή όποια τάρτα &τούρτα λευκή ή σοκολατένια θέλετε να φτιάξετε, 4. Χρωματισμένη με χρώματα ζαχαροπλαστικής Johnsof-ΣΑΜΟΥΡΗ, σαν γέμιση σε παιδικές τούρτες (rainbowcakes), 5. Αρωματισμένη με ξύσμα λεμονιού σαν γέμιση για λεμονόπιτα, 6. Απλά σαν μους σερβιρισμένη με φρούτα και τρούφες, σταγόνες και διακοσμητικά ζαχαροπλαστικής ΣΑΜΟΥΡΗ.

Δείτε εδώ μερικές προτάσεις που αξιοποιούν την υπέροχη Κρέμα Mascarpone ΣΑΜΟΥΡΗ ή απλά αφήστε τη ζαχαροπλαστική σας φαντασία να οργιάσει... γλυκά.